קראמבל מנגו מאת לבל גוהר
קראמבל מנגו קינוח קייצי ומרענן
חומרים:
- 4-5 מנגו בינוני חתוך לקוביות
- כוס סוכר חום
- 2 כפות סוכר לבן
- מיץ מחצי לימון
- כוס ורבע קמח רגיל מנופה
- 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- חופן אגוזים מכל סוג שאתם אוהבים
- כפית קינמון
כיצד מכינים ?
- בקערה אחת מערבבים את המנגו עם 2 כפות סוכר ומיץ לימון.
- בקערה שניה מערבבים את כל שאר המצרכים ומפוררים בידיים עד לקבלת תערובת חולית (כמו קוסקוס עבה מאוד)
- שופכים את המנגו לתבנית פיירקס בינונית ומעליו את התערובת הפירורים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 25 דקות
מגישים עם גלידה או קצפת ליד
בהצלחה
תגובות