קראמבל מנגו מאת לבל גוהר

קראמבל מנגו קינוח קייצי ומרענן

חומרים:

  1. 4-5 מנגו בינוני חתוך לקוביות
  2. כוס סוכר חום
  3. 2 כפות סוכר לבן
  4. מיץ מחצי לימון
  5. כוס ורבע קמח רגיל מנופה
  6. 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  7. חופן אגוזים מכל סוג שאתם אוהבים
  8. כפית קינמון

כיצד מכינים ?

  1. בקערה אחת מערבבים את המנגו עם 2 כפות סוכר ומיץ לימון.
    P17345ֹ_IMGH2
  2. בקערה שניה מערבבים את כל שאר המצרכים ומפוררים בידיים עד לקבלת תערובת חולית (כמו קוסקוס עבה מאוד)
    P17345ֹ_IMGH1
  3. שופכים את המנגו לתבנית פיירקס בינונית ומעליו את התערובת הפירורים.
    P17345ֹ_IMGH3
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 25 דקות
מגישים עם גלידה או קצפת ליד
בהצלחה