קאפקייקס לט”ו בשבט סיגל מירון

כשהכנו את הקאפקייקס האלו הבית אמנם התמלא בסוכריות (בכל מקום כמעט!) אבל כמות ההנאה והגאווה של הילדים שהצליחו לקשט לבד הייתה בשמיים

כייף להכין את הקאפקייקס הללו. קודם מתחילים בהכנת הקאפקייקס ואז עוברים לקשיוט שהוא בעצם החלק המהנה בכל הסיפור

את העוגות הכנתי מבלילה של עוגת שוקולד- לחצו כאן למתכון. ממליצה בגן שאינכם בטוחים- להכין טבעוני, גם תחסכו ביצים (חיחי) וגם תוכלו לקלוע להעדפות של כולם. אם אכן תכינו קאפקייק טבעוני (מבטיחה שהמתכון מעולה ולא תרגישו בהבדל) אל תשתמשו בקישוט =י המרשמלו אלא בקישוטים של סוכריות או נענע (:

בהצלחה.

 רשימת חומרים:

  • עוגות אישיות (לחצו כאן למתכון לעוגה)
  • כלי אפייה אישיים- אני רכשתי של שופרסל- מגיע עם מכסה
  • סוכריות קישוט ירוקות
  • מרשמלו פרח
  • נענע
  • פרחי שוקולד קטנים

הוראות הכנה:

שלב א: אופים את העוגות הקטנות ונותנים להם להצטנן לגמרי. בינתיים ממיסים שוקולד מריר עם שמנת או חלב קוקוס ושופכים על העוגות.

שלב ב: מניחים לשוקולד המומס להתקרר מעט- כדי שהקישוטים לא יימסו/יטבעו.

שלב ג: מפזרים סוכריות ירקות שנראות כמו דשא ומעל מפזרים שוקולדים של פרחים או ענף נענע.

 

שלב ד: בכלים שהשתמשתי – יש גם מכסה (מגיע כך) שזה מעולה- אפשר לכסות ולהניח במקרר בערימה ואפילו לשים מדבקה או שם על המכסה! (נרכש בשופר סל של המותג שופרסל- 10 יחידות ב7.9 שח)

חג שמח!

אולי יעניין אותך