ערכת שוקו בכוסות מאת ימית חיון

ערכת שוקו מקסימה, מגיעה כבר עם כוס וכפית, מצורפים קבצים להדפסה

 חומרים:

  • כוסות חד פעמיות
  • שוקולד לבן (חצי קילו מספיק לכ- 40 כפיות, תלוי בגודל הכפית)
  • דפי טרנספר מודפסים (לשוקולד), ניתן להדפיס בחנויות ממתקים באיזורכם
  • תבנית סיליקון כפיות
  • מרשמלו
  • שוקולית
  • דבק צלופנים קטנים וגדולים

איך מכינים?

הכנת כפיות שוקולד ממותגות:

שלב א:  ממיסים שוקולד לבן (אפשר במיקרוגל או על קערה מעל סיר מים חמים)

שלב ב: את דף הטרנספר שהדפסנו מראש (בחנויות ממתקים ומתנות) גוזרים בגודל שייכנס לתוך התבנית בחלקו של הידית של הכפית. מניחים בתוך הידית עם הצד המודפס כלפי מעלה.

שלב ג: כשהשוקולד נמס, מוזגים את השוקולד לתוך תבנית הכפיות ומניחים בצד שיתקרר ויתקשה.

שלב ד: מחלצים בזהירות את הכפיות ושמים בצד עד לשלב האריזה.

%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%90

%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%931

הכנת כוסות ממותגות:

שלב א:  שומרים את הקובץ המצורף לפוסט זה, פותחים אותו בפאוורפוינט ומוסיפים שם בקובץ מיתוג הכוסות (אפשר גם להוסיף בכתב יד בהמשך) ומדפיסים כמספר הכוסות שמכינים

שלב ב: גוזרים את המיתוג ומדפיסים על כל כוס

הכנת שקיות השוקו-מרשמלו:

שלב א: בתוך צלופנים קטנים שמים כ- 1.5 כפיות שוקולית וחופן מיני מרשמלו וסוגרים

שלב ב: את שקיות השוקו-מרשמלו שמים בתוך הכוסות הממותגות

%d7%a9%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%90

אריזה:

בצלופן (רוחב 10 ס”מ) שמים את הכוס הממותגת ואת הכפית, סוגרים ומוסיפים בסגירה את הסגירת צלופן שמדפיסים (פה בקבצים)

%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%a1%d7%98

בהצלחה!

%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f

%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%a8-%d7%a6%d7%9c%d7%95%d7%a4%d7%9f-%d7%9e%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d

%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%aa

אולי יעניין אותך