עוגיות M&M ממכרות ומהירות מאת סיגל מירון

עוגיות מעולות – אני הכנתי עם ילדיי בני ה- 3 וההתרגשות הייתה בשיאה , ממליצה להכין עם ילדים בכל גיל

עוגיות-כותרת-משנית

ממליצה לכם מראש להכין כמות כפולה כי העוגיות הללו יחטפו ויוחסלו לפני שיתקררו

עוגיות-חומרים

חומרים דרושים:

  • כוס קמח (רגיל)
  • 2 ביצים L
  • 50 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס סוכר + מעט מלח
  • כוס עדשים צבעוניות

איך מתחילים?

שלב א: ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה על סיר מים חמים (או מיקרו)

עוגיות-א1

עוגיות-א

שלב ב: מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב

שלב ג: מקפלים את תערובת השוקולד והביצים ומוסיפים את המלח והקמח ולבסוף גם את השוקולדים עד שיש תערובת אחידה

עוגיות-שלב-ג

שלב ד: על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים עיגולים מהתערובת, אם נשאיר את העיגולים כפי שהם העוגייה תהיה גבוהה יחסית, אם נמעך את העיגולים לפני האפייה, העוגיות יצאו שטוחות יותר, לבחירתכם (הן לא משתטחות באפייה)

שלב ה: אופים כ- 15-20 דקות בתנור חם על 180 מעלות, שימו לב,אין צורך לאפות יותר מידי, תגעו בעוגייה ותראו שהיא יציבה ותוציאו.

עוגיות-שלב-ד2

עוגיות-שלב-ד

עוגיות-סוף-פוסט

בתיאבון (:

אולי יעניין אותך