מתכון “בריושוגיה” השילוב האולטימטיבי בין בריוש לעוגיה מאת רותם בילו
הטרנד הזה של שילוב שני דברים לאחד חדש תפס חזק בארה”ב, ואני עפה על טרנדים, הם הביאו את ה “קרונאט” קוראסון משולב עם דונאט,והקרמל המלוח האגדי. אז זו התרומה שלי , בריוש מתוק משולב עם עוגיית שוקולדציפס. הרסני
חומרים דרושים :
לבריוש:
- מארז משולב של שמרית -שמרים טריים 100 % ומשפר אפייה
- 1 1/4 כוס חלב
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 קג קמח
- 1 כפית מלח
- 200 גר חמאה רכה
לעוגיות שוקולד צ’יפס:
- 200 גר חמאה רכה
- 1 כוס סוכר דמררה
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפיות מיץ לימון
- 2 ביצים
- 2 1/2 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- שוקולד ציפס חום ולבן לפי הטעם
איך מכינים ?
- לערבב את כל החומרים לבריוש במיקסר עד לקבלת בצק אחיד ורק. להניח לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- לערבב את כל חומרי העוגיות במיקסר, ליצור עיגולים קטנים ולקרר
- לחמם תנור ל- 180 מעלות
- עיצוב העוגיות : בתבנית שקעים ליצור כדורי בריוש כשבתוכם מעט שוקולד ציפס. להניח בתבנית כדור בכל שקע ומעליו עוגיית שוקולד ציפס ששיטחנו מכדור בצק העוגיות.
- לאפות 1/2 שעה בחום 180 מעלות .
המתכון עובד מצוין גם בצורת רולדות (ראו דוגמא בתמונה הכותרת)
בתאבון
אולי יעניין אותך
תגובות