מתכון “בריושוגיה” השילוב האולטימטיבי בין בריוש לעוגיה מאת רותם בילו

הטרנד הזה של שילוב שני דברים לאחד חדש תפס חזק בארה”ב, ואני עפה על טרנדים, הם הביאו את ה “קרונאט” קוראסון משולב עם דונאט,והקרמל המלוח האגדי. אז זו התרומה שלי , בריוש מתוק משולב עם עוגיית שוקולדציפס. הרסני

חומרים דרושים :

לבריוש:

  1. מארז משולב של שמרית -שמרים טריים 100 % ומשפר אפייה
  2. 1 1/4 כוס חלב
  3. 1 כוס סוכר
  4. 4 ביצים
  5. 1 קג קמח
  6. 1 כפית מלח
  7. 200 גר חמאה רכה

לעוגיות שוקולד צ’יפס:

  1. 200 גר חמאה רכה
  2. 1 כוס סוכר דמררה
  3. 1/2 כוס סוכר חום
  4. 1 כפית תמצית וניל
  5. 2 כפיות מיץ לימון
  6. 2 ביצים
  7. 2 1/2 כוסות קמח
  8. 1 כפית סודה לשתיה
  9. שוקולד ציפס חום ולבן לפי הטעם

איך מכינים ?

  1. לערבב את כל החומרים לבריוש במיקסר עד לקבלת בצק אחיד ורק. להניח לתפיחה עד להכפלת הנפח.

    בריושוגיה-תמונה 1

  2. לערבב את כל חומרי העוגיות במיקסר, ליצור עיגולים קטנים ולקרר

    בריושוגיה-תמונה 2

  3.  לחמם תנור ל- 180 מעלות
  4. עיצוב העוגיות : בתבנית שקעים ליצור כדורי בריוש כשבתוכם מעט שוקולד ציפס. להניח בתבנית כדור בכל שקע  ומעליו עוגיית שוקולד ציפס ששיטחנו מכדור בצק העוגיות.
  5. לאפות 1/2 שעה בחום 180 מעלות .

המתכון עובד מצוין גם בצורת רולדות (ראו דוגמא בתמונה הכותרת)

בתאבון

אולי יעניין אותך