ל”ג בעומר – מדורות קטנות

באמצעות סוכריות זכוכית בצעי האש – אדום, צהוב וכתום הכנתי את אש המדורה

כיצד מכינים ?

הבסיס של המדורה הוא עוגת שוקולד רגילה אותה ציפיתי  בקרם שוקולד ( שמנת צמחית + שוקולד מריר )

לעיטור :
השתמשתי בסוכריות זכוכית בצבעי האש :  אדום, צהוב, וכתום  של חברת עלית (קניתי במשקל).
שברתי את הסוכריות ( בעזרת פטיש , כן כן פטיש) הכנסתי לתנור שחומם ל – 180 מעלות  למשך 10 דקות.
ציננתי  במשך שעה.
אחר כך שברתי עם הידיים  והנחתי על  העוגה בצירוף 3 מקלות בייגלה.
פשוט מאוד