ל”ג בעומר – מדורות קטנות
באמצעות סוכריות זכוכית בצעי האש – אדום, צהוב וכתום הכנתי את אש המדורה
כיצד מכינים ?
הבסיס של המדורה הוא עוגת שוקולד רגילה אותה ציפיתי בקרם שוקולד ( שמנת צמחית + שוקולד מריר )
לעיטור :
השתמשתי בסוכריות זכוכית בצבעי האש : אדום, צהוב, וכתום של חברת עלית (קניתי במשקל).
שברתי את הסוכריות ( בעזרת פטיש , כן כן פטיש) הכנסתי לתנור שחומם ל – 180 מעלות למשך 10 דקות.
ציננתי במשך שעה.
אחר כך שברתי עם הידיים והנחתי על העוגה בצירוף 3 מקלות בייגלה.
פשוט מאוד
תגובות