הדרכת דפי טרנספר ליום האהבה מאת הילה מייזלר
הדרכה מספר 3 בנושא דפי טרנספר, הלהיט האחרון
אם פספסתם את ההדרכות הקודמות ניתן למצוא אותן פה:
והדרכה מספר 3 לפניכם: שוקולד על מקל עם טרנספר/ עיגולים הדרכה שלישית למתקדמים – כולם יכולים
חומרים דרושים:
- צימקאו לבן (ניתן להשיג בסופרים ובחנויות למוצרי אפיה)
- דף טרנספר עם הדפס שבחרנו (ניתן להשיג בחנויות שונות וגם אצלי כאן https://m.facebook.com/
hilushcake/)
- מספריים
- תבנית לסוכריות על מקל (ניתן לרכוש אפילו במקס סטוק)
- מקלות, צלופן וסוגרים (חנויות אפיה וחד פעמי)
- קארדסטוק (נייר עבה מעוצב)
כיצד מכינים?
שלב א: מכינים את השטח, גוזרים את דף הטרנספר מסביב להדפס שאנחנו רוצים ובגודל שאנחנו רוצים, מניחים ליד התבנית והמקלות.
שלב ב: ממיסים את הצימקאו (בפולסים במיקרוגל/בן מארי/בתוך שקית זילוף בכלי עם מים רותחים)
שלב ג: מניחים את המקלות בתבנית, שופכים בתבנית את הצימקאו שהמסנו עד לגובה הרצוי (של התבנית)
שלב ד: מניחים את ההדפס עם הצד המחוספס כלפי הצימקאו והמבריק כלפינו , מכניסים למקרר ל- 5 דקות ומוציאים
שלב ה: משחררים בעדינות את הסוכריות מהתבנית, מורידים את השקף מהצימקאו, אורזים יפה בצלופן וסוגר
בהצלחה
הילה מייזלר
בקרו אותי בדף העיסקי שלי
אולי יעניין אותך
תגובות