הדרכת דפי טרנספר על עוגיות מאת הילה מייזלר

הדרכה מספר 2 בנושא דפי טרנספר, הלהיט האחרון

אם פספסתם את ההדרכות הקודמות ניתן למצוא אותן פה:

הדרכה מס 1: למתחילים

הדרכה מס 2: עולים שלב (ההדרכה הנ”ל)

והדרכה מספר 3 : שוקולד על מקל עם טרנספר/ עיגולים הדרכה שלישית למתקדמים – כולם יכולים

חומרים דרושים:

  • צימקאו לבן (ניתן להשיג בסופרים ובחנויות למוצרי אפיה)
  • מספריים
  • תבנית לסוכריות על מקל (ניתן לרכוש אפילו במקס סטוק)
  • מקלות, צלופן וסוגרים (חנויות אפיה וחד פעמי)

כיצד מכינים?

 שלב א: מכינים את השטח, גוזרים את דף הטרנספר מסביב להדפס שאנחנו רוצים ובגודל שאנחנו רוצים, מניחים ליד התבנית והמקלות.

שלב ב: ממיסים את הצימקאו (בפולסים במיקרוגל/בן מארי/בתוך שקית זילוף בכלי עם מים רותחים)

שלב ג: מניחים את המקלות בתבנית, שופכים בתבנית את הצימקאו שהמסנו עד לגובה הרצוי (של התבנית)

שלב ד: מניחים את ההדפס עם הצד המחוספס כלפי הצימקאו והמבריק כלפינו , מכניסים למקרר ל- 5 דקות ומוציאים

שלב ה: משחררים בעדינות את הסוכריות מהתבנית, מורידים את השקף מהצימקאו, אורזים יפה בצלופן וסוגר

בהצלחה !!

הילה מייזלר

בקרו אותי בדף העיסקי שלי

https://m.facebook.com/hilushcake/

אולי יעניין אותך