“קינוח” בריא לשבועות מאת סיגל מירון

אני תמיד מנסה לעבור את שבועות עם כמה שפחות קלוריות וסוכרים ולשלב כמה שיותר דברים רעננים וטעימים

אחת הדוגמאות זו מנת המוזלי הטרייה שאני אוהבת להכין, הפעם בכלים אישיים (שניתן להכין כמה שעות מראש בכייף).

קל, מהיר, רענן וטעים בטירוף!

מוזלי-חומרים

חומרים:

  • יוגורט – לפי כמות המנות שמכינים (אני השתמשתי ביוגורט “בטעם של פעם” משובח ביותר!
  • פירות העונה – כל מה שאוהבים
  • גרנולה (ניתן להשתמש במה שאוהבים)

איך מכינים?

שלב ראשון: שוטפים ומייבשים את כל הפירות שאוהבים, חותכים אותם בצורות שונות (ניתן להשתמש בחותכנים כדי להכניס עניין ולשים פירות בצורות שונות). לא לשכוח להוציא חרצנים.

מוזלי-1

שלב שני: יוצקים לכל צנצנת לא יותר משליש גובה של יוגורט (המטרה היא שהצנצנת לא תתמלא עד הסוף כדי שניתן יהיה לערבב את הכל יחד)

מוזלי-2

שלב שלישי: 2 כפות של גרנולה מעל כל יוגורט

שלב רביעי: מפזרים את הפירות על הגרנולה וסוגרים את הצנצנות עד להגשה (לשמור בקירור)

מוזלי-3

חג שמח!

אולי יעניין אותך