הדרכת דמויות עומדות לעוגה מאת הילה מייזלר
תמיד רצית להפוך את העוגה לעוגה מקושטת כמו בקונדיטוריה? עכשיו את יכולה גם!
לחצי כאן להדרכה הקודמת
חומרים דרושים:
- עוגה שהכנתם
- שיפודים/קיסמים- בהתאם לגובה הקישוט
- צימקאו לבן (ניתן להשיג בחנויות מתמחות באפיה ואפילו בחלק מהסופרים)
- דף טרנספר שמעצבים לפי בחירה – (ניתן להשיג פה https://www.facebook.com/
hilushcake/
כיצד מכינים?
- מכניסים צימקאו לבן לשקית זילוף וקושרים
- מניחים בתוך כלי עם מים רותחים ל- 5 דקות
- מוצאים מנגבים היטב משאריות מים
- מניחים את דף הטרנספר על קרש חיתוך כשההדפס כלפי מעלה (מחוספס)
- גוזרים פתח קטן בשקית השוקולד הלבן ומזלפים מסביב לדמות ליצירת שוליים
- ממתינים 2 דקות
- ממלאים את כל הדמות בשוקולד הלבן, דופקים את הקרש בעדינות על משטח העבודה לאיחוד הדמות.
- מכניסים למקרר ל- 10 דקות
- מוציאים ובעדינות מרימים את הדמויות ומניחים על השיש עם ההדפס למטה
- מניחים בגב הקישוט את השיפודים/קיסמים ומעל מזלפים עוד שוקולד לבן (שידביק ויחזיק את השיפוד) ומחזירים לקירור עד שיתקה
- מעמידים את הקישוט על גבי העוגה (שהשיפודים יינעצו בתוך העוגה)
בהצלחה,
הילה מייזלר
בקרו אותי בדף העיסקי שלי
אולי יעניין אותך
תגובות
יפעת צנגאוקר
שאלה חשובה .עם אני חוגגת לבת שלי יום הולדת בשבת אני מכינה את הדמויות בשישי. אני יכולה לשמור במקרר??לא יקרה כלום?
אורטל
היי אם אני רוצה להניח מסביב לעוגה דף טרנספר בקימור קל איך עושים זאת?
סיגל מירון
תמרחי שוקולד וכשהוא כמעט התקשה תקפלי אותו (הוא גמיש בשלב הזה) ואז יתייבש עם עיקול
אולגה
שלום, האם אפשר להשתמש לדמות עומדת בשוקולד לבן ולא צימקאו?
שמרית
היי הילה,
עשיתי פעם אחת דמויות מצימקאו לבן וזה יצא יפה רק כמובן ממש לא טעים..
אם אעשה משוקולד לבן אמיתי זה לא יחזיק?
סיגל מירון
שוקולד לבן רגיל לא עמיד מפני חום לאחר שמתקשה כמו צימקאו ולכן כשיעמוד באוייר יימס מעט, בנוסף הוא לא באמת לבן- הוא מעט צהבהב