פאדג’ קליל וממכר מאת סיגל מירון
ריבועים קטנים ומטורפים- ביס קטן והתמכרתם
ממליצה לכם מראש להכין כמות כפולה כי הריבועים הללו יחטפו ויוחסלו (ניתן לשמור במקפיא ובמקרר)
חומרים דרושים:
- פחית חלב מרוכז
- 300 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
- 100 גרם שוקולד חלב
- פיצוחים קצוצים שאתם אוהבים. (בין 100 ל- 300 גרם תלוי כמה אתם אוהבים)
איך מתחילים?
שלב א: מחממים על אש נמוכה את החלב המרוכז (שימו לב לערבב כל הזמן אחרת זה יתקרמל בתחתית)
שלב ב: ברגע שהחלב חם- מוסיפים פנימה שאת השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה
שלב ג: מורידים מהאש ומוסיפים חמאה ופיצוחים ומערבבים.
שלב ד: שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה (שימו לב שהתבנית צריכה להיות עם שוליים גבוהים)
שלב ה: מכניסים למקפיא לשעתיים או למקרר ל- 4 שעות ואז פורסים לקוביות. מאחסנים במקפיא או במקרר עד שייגמר (:
בתיאבון (:
אולי יעניין אותך
תגובות