פאדג’ קליל וממכר מאת סיגל מירון

ריבועים קטנים ומטורפים- ביס קטן והתמכרתם

ממליצה לכם מראש להכין כמות כפולה כי הריבועים הללו יחטפו ויוחסלו (ניתן לשמור במקפיא ובמקרר)

פאדג-מוצרים

חומרים דרושים:

  • פחית חלב מרוכז
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • פיצוחים קצוצים שאתם אוהבים. (בין 100 ל- 300 גרם תלוי כמה אתם אוהבים)

איך מתחילים?

שלב א: מחממים על אש נמוכה את החלב המרוכז (שימו לב לערבב כל הזמן אחרת זה יתקרמל בתחתית)

פאדג-א

שלב ב: ברגע שהחלב חם- מוסיפים פנימה שאת השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה

פאדג-ב

שלב ג: מורידים מהאש ומוסיפים חמאה ופיצוחים ומערבבים.

פאדג-ג

שלב ד: שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה (שימו לב שהתבנית צריכה להיות עם שוליים גבוהים)

פאדג-ד1

פאדג-ד2

שלב ה: מכניסים למקפיא לשעתיים או למקרר ל- 4 שעות ואז פורסים לקוביות. מאחסנים במקפיא או במקרר עד שייגמר (:

פאדג-ה

פאדג-כותרת

בתיאבון (:

אולי יעניין אותך