הדרכת דפי טרנספר לשוקולד מאת הילה מייזלר

דפי הטרנספר הם הלהיט האחרון ויש הרבה שאלות יש בנוגע לשימוש, נתחיל בהדרכה בסיסית ונתקדם כל שבוע בדרגת הקושי

שוקולד על מקל עם טרנספר, הדרכה ראשונה קלה למתחילים – כולם יכולים

חומרים דרושים:

  • צימקאו לבן (ניתן להשיג בסופרים ובחנויות למוצרי אפיה)
  • מספריים
  • תבנית לסוכריות על מקל (ניתן לרכוש אפילו במקס סטוק)
  • מקלות, צלופן וסוגרים (חנויות אפיה וחד פעמי)

 

כיצד מכינים?

שלב א: מכינים את השטח, גוזרים את דף הטרנספר מסביב להדפס שאנחנו רוצים ובגודל שאנחנו רוצים, מניחים ליד התבנית והמקלות.

שלב ב: ממיסים את הצימקאו (בפולסים במיקרוגל/בן מארי/בתוך שקית זילוף בכלי עם מים רותחים)

שלב ג: מניחים את המקלות בתבנית, שופכים בתבנית את הצימקאו שהמסנו עד לגובה הרצוי (של התבנית)

שלב ד: מניחים את ההדפס עם הצד המחוספס כלפי הצימקאו והמבריק כלפינו , מכניסים למקרר ל- 5 דקות ומוציאים

שלב ה: משחררים בעדינות את הסוכריות מהתבנית, מורידים את השקף מהצימקאו, אורזים יפה בצלופן וסוגר

בהצלחה !!

הילה מייזלר

בקרו אותי בדף העיסקי שלי

https://m.facebook.com/hilushcake/

אולי יעניין אותך