הכנת ג’לי צבעוני מאת הילה מייזלר
כמה פעמים חשבת לעצמך אבל איך אני עושה ג׳לי כחול ?באיזה סופר קונים? ואיזה טעם יש לו כל השאלות מקבלות תשובות
חומרים דרושים:
- כוס מים פושרים
- כוס מים רותחים
- 3/4 כוס סוכר
- 14 גרם אבקת ג׳לטין דגים
- צבע מאכל כחול
- 5 טיפות תמצית טעם פסיפלורה ניתן לרכוש כאן
הוראות הכנה:
שלב א: שמים את הג’לטין בקערה עם מים פושרים ל-10 דקות
שלב ב: מערבבים את הסוכר בקערה נפרדת עם מים רותחים עד שהסוכר נמס ומוסיפים את תמצית הטעם
שלב ג:את הקערה הראשונה מכניסים למיקרו לדקה , מוציאים ומוודאים שאין עוד גושי ג׳לטין.
שלב ד: מערבבים את 2 הקערות יחד מוסיפים טיפת צבע מאכל כחול
שלב ה: מוזגים לכוסות הרצויות ומכניסים למקרר ל- 3 שעות לפחות
טיפים
- אפשר לבחור איזה צבע שרוצים
- אפשר לבחור איזה טעם נרצה לג׳לי
בהצלחה,
אולי יעניין אותך
תגובות
הדסה
מדהים פשוט מדהים אשמח מאוד לקבל תמירשם של הנשיקות ורוד לבן אין עלכם
הילה מייזלר
המתכון של הנשיקות נמצא כאן https://mashkiot.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%90%D7%94%D7%91%D7%94/