הכנת ג’לי צבעוני מאת הילה מייזלר

כמה פעמים חשבת לעצמך אבל איך אני עושה ג׳לי כחול ?באיזה סופר קונים? ואיזה טעם יש לו כל השאלות מקבלות תשובות

חומרים דרושים:

  • כוס מים פושרים
  • כוס מים רותחים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 14 גרם אבקת ג׳לטין דגים
  • צבע מאכל כחול
  • 5 טיפות תמצית טעם פסיפלורה ניתן לרכוש כאן 

הוראות הכנה:

שלב א: שמים את הג’לטין בקערה עם מים פושרים ל-10 דקות

שלב ב: מערבבים את הסוכר בקערה נפרדת עם מים רותחים עד שהסוכר נמס ומוסיפים את תמצית הטעם

שלב ג:את הקערה הראשונה מכניסים למיקרו לדקה , מוציאים ומוודאים שאין עוד גושי ג׳לטין.

שלב ד: מערבבים את 2 הקערות יחד מוסיפים טיפת צבע מאכל כחול

שלב ה: מוזגים לכוסות הרצויות ומכניסים למקרר ל- 3 שעות לפחות

טיפים

  • אפשר לבחור איזה צבע שרוצים
  • אפשר לבחור איזה טעם נרצה לג׳לי

בהצלחה,

בקרו אותי בדף העיסקי שלי

אולי יעניין אותך