מטבלי גבינה, כמה קל וטעים מאת סיגל מירון

בין אם זה חלק מהארוחה או סתם כנשנוש, אין על גבינה בטעמים, כמה קל – ככה טעים

גבינות-בטעמים-2
כשאני מכינה מטבלים אני מכינה כבר 4 סוגים כל פעם, כי כל מה שצריך זה מקצת מכל דבר, הכי כייף שיהיה גיוון

הכנת-גבינות-חומרים

חומרים דרושים:

  • קופסאת גבינה של 750 גרם (כבינה לבנה 5%), א]שר גם שתיים של 500 כל אחת.
  • שמיר
  • 2 שיני שום
  • פפריקה
  • זעתר
  • בצל ירוק/עירית
  • מלח

כיצד מכינים?

שלב א’:

גבינות-בטעמים-שלב-א

  • קוצצת שמיר ומגרדת את השום- שמה יחדיו בקערה מס 1
  • 2 כפות זעתר ו2 כפות שמן זית- בקערה מס 2
  • 2 כפות פפריקה ורבע כפית מלח בקערה מס 3
  • קוצצת דק בצל ירוק ורבע כפית מלח לקירה מס 4

שלב ב’:

גבינות-בטעמים-שלב-2

  • מחלקת את הגבינה בין כל הקערות ומערבבת

טיפים

  • ממליצה להכין שעתיים לפחות לפני כדי שהגבינה והתבלינים יתחברו
  • מומלץ להגיש לצד קרקרים / ירקות/ בייגלה/ מקלוני שום ועוד
  • יש לשמור בקירור עד האירוע

חג שמח!

 

אולי יעניין אותך