עוגת שוקולד בעשר דקות מאת לבל גוהר
5 דקות עבודה ו- 5 דקות במיקרוגל ויש לכם עוגת שוקולד טעימה ורכה.
חומרים:
- 4 ביצים
- כוס קמח
- שקית אבקת אפייה
- כוס שוקולית
- רבע כוס קקאו
- חצי כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים רותחים
איך מכינים ?
מערבבים את כל המצרכים מלבד המים, כשהתערובת אחידה מוסיפים מים רותחים ומעבירים לתבנית סיליקון שמתאימה למיקרוגל.
5 דקות במיקרוגל והעוגה מוכנה.
טיפים :
- אפשר ורצוי להכין גנאש כדי לשפוך מעל העוגה, כדי להכין את הגנאש מחממים חצי מיכל שמנת מתוקה ו- 100 גרם שוקולד מריר ושופכים מעל העוגה.
- עדיף לקנות תבנית סיליקון מחולקת למשולשים (נמכרת במקס סטוק) ככה העוגה נהיית מוכנה מכל הכיוונים הרבה יותר מהר.
- זמן האפיה משתנה בהתאם לעוצמת המיקרוגל אז אפשר להתחיל לבדוק את העוגה כבר אחרי 4 דקות ואם לא מוכן להוסיף עוד זמן לחימום
בהצלחה
תגובות
אושרת ברבי ברק
אח…….
כמה שאני אוהבת אותך, משקיענית שכמותך 🙂