קינוח לשבועות-לאוהבי השוקולד והפירות
בנוסף לעוגת הגבינה האלמותית שאני מכינה כל שנה – הנה עוד רעיון לקינוחים אישיים ומתוקים שמשדרגים את שולחן השבועות ומתאימים גם לשאר ימות השנה
הפעם השתמשתי בכוסות הכי טובות שיש- כוסות משוקולד, קל להכנה, חמוד וגימיקי והכי חשוב- טעים (:
אז איך מכינים?
חומרים:
מרכיבים:
-
קרם תותים
אופן ההכנה:
1. מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי “נקייה” זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר.2. מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור3. מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר)4. מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד5. מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים.בתאבון
תגובות