קינוח לשבועות- ליצ’י מפתיע
השנה החלטתי להכין קינוחים קטנים וחמודים- שיהיה אסתטי ונחמד על השולחן (בנוסף לעוגת גבינה כמובן)
השתמשתי בכלים של “ביצת הפתעה” שרכשתי בחנות של כלים חד פעמיים (הגיע בשרוול של 10 יחידות), מה שמקל על כך שניתן להכין את הקינוח כיומיים מראש ולשמור במקרר)
אז איך מכינים?
חומרים:
אופן ההכנה
- ממיסים את הג’לטין במים למשך כמה דקות ואז מעבירים לסיר קטן ומבשלים יחד עם מי האננס עד שהג’לטין נמס לגמרי
- מניחים ליצ’י בתחתית הכוס (ביצת ההפתעה) ומוזגים מעל את מי הליצי שהכנו
- מניחים לחצי שעה במקרר
- בינתיים מקציפים חלב, שמנת ופודינג לקרם יציב
- מזלפים מעל מקפא הליצ’י שהכנו, מקשטים בפירורי ביסקוויטים בשביל הטקסטורה והטעם
- מגישים קר בתיאבון!
תגובות