עוגיות לבביות לוולנטיין, או סתם כשאוהבים
הוולנטיין ממש קרוב, והרשת מלאה רעיונות מדהימים ומפתים. אחד מהרעיונות שבה את לבי והחלטתי שממש מתאים לי ליישם אותו. עוגיות לבביות!
למי שלא מכיר את הטכניקה, היא נקראת “מילפיורי” באיטלקית ומשמעותה “אלף פרחים”. זוהי טכניקה שלקוחה מעולם אומנות הזכוכית ועם השנים מיושמת בתחומים רבים אחרים, למשל, חימר פולימרי (חומר המוכר בשם המסחרי “פימו”, והמאוד קרוב ללבי), סושי ועד.
כיוון שאני חובבת עבודה קלה, ואת הטכניקה אני כבר מכירה, צפייה בסרטון ותרגום המתכון לא התאימו לי. מה עושים? לוקחים מתכון שמכירים כבר…והופ לעבודה!
המתכון שהשתמשתי לעוגיות הוא מתכון שאני משתמשת בו כבר המון זמן ואני מאוד אוהבת אותו והוא לקוח מהאתר של ניקי ב – http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/cookies/5586/ (אני מכינה אותו פרווה).
לדעתי במתכון המקורי לעוגיות הלבביות- https://www.youtube.com/user/EugenieKitchen הבצק יוצא יותר “יציב” ולכן החיתוך קל ומדוייק יותר, אך נראה לי שאפשר להתגבר על הבעיה אם ניתן לבצק לנוח במקרר כחצי שעה. אז קדימה לעבודה…ו… וולנטיין שמח!
תגובות