מתנה מלאה אהבה+מתכון מנצח לנשיקות
מארזי נשיקות כ”מתנה מלאה באהבה”, הדרכה הכוללת את הכנת הנשיקות ואריזתם בצנצנות מעוצבות
חומרים להכנת הנשיקות:
תודה ללבל גוהר על מתכון נפלא שמצליח כל פעם מחדש.
- 3 חלבונים גדולים
- כוס סוכר
- צבע מאכל, אני בחרתי אדום
- שקית זילוף + צנטר- ניתן לרכוש כאן
- מיקסר
- שיפוד עץ
חומרים להכנת הקישוט:
- צנצנות
- חתיכות בד
- גומיות דקות לשיער
- סרטים
- קישוטים
- מספריים, דבק
הכנת הנשיקות:
מיקסר נקי עם 3 חלבונים גדולים,
מתחילים להקציף ומוסיפים בהדרגה כוס אחת של סוכר. גם כשנראה כאילו הקצף יציב וחזק,
המשיכו להקציף היטב עד שתגיעו ל15 דקות שלמות של הקצפה.רק אז כבו את המיקסר והמסה של הנשיקות
מוכנה לזילוף.
אני בחרתי לשלב בנשיקות צבע אדום. לקחתי שקית זילוף כשבקצה שלו צנטר מתאים (כוכב במקרה הזה)
ובעזרת שיפוד מרחתי 4 קווים של צבע מאכל לאורך השקית זילוף.
לאחר שמילאתי את השקית במסה של הנשיקות – אני מתחילה לזלף ובדומה למשחת שיניים, הדוגמא של הנשיקות
באה לידי ביטוי בזילוף עצמו. לאחר סיום הזילוף (ניתן לעשות כל צורה כולל נשיקה ענקית על שיפוד) מכניסים את הנשיקות
לשעתיים על חום של 100 מעלות.
לאחר שהנשיקות התקררו, ניגש להכין את הקישוט.
הכנת הצנצנות :
אספתי 4 צנצנות שהיו לי בבית ,במקרה הז של ריבה, ניתן גם לרכוש צנצנות בכל מיני גדלים.
שטפתי וייבשתי היטב ומילאתי את הצנצנות בנשיקות.
גזרתי ריבוי בד שונים בגודל 10*10 ס”מ (משתנה בהתאם לגודל המכסה)
והצטיידתי בגומיות דקות לשיער (או כל גומייה דקה)
מניחים את הבד על המכסה ונעזרים בגומייה כדי לקבע את הבד
לאחר שסיימנו לעטוף את כל המכסים, נעזרים במספריים כדי לגזור את השוליים ולהפוך את הכיסוי לאסטתי יותר
מאגדים כמה סרטים, קישוטים ומדבקות ומתחילים לקשט את הצנצנות והמכסים
תגובות
יערה
היי, את יכולה בבקשה לצלם ולשלוח לי את התכנית של התנור שאת מפעילה? אני עושה לפי המתכון והן נהיות מסטיק ולא קשיחות כמו מרנג…
Sigal.Miron
בכל תנור זה אחרת- אצלי זה מופיע מאוורר ושני קווים (אצל אחרים זה טורבו)
מיטל גדסי
אם יש לי שתי תבניות איך אני שמה , מחכה במקרר או מה , פעם שעשיתי בטורבו הלמטה לא יצאו לי טוב?
Sigal.Miron
את יכולה פשוט לחכות, לא חייבים מקרר.
אני בדכ אופ]ה 2 כל פעם ויוצא מעולה (הכי חשוב זה זמן ההקצפה ואז יאו לך מעולה)
רחל זינו
הייתי שמחה לראות סירטון מצולם איך. לאלף צורה של להבה רוצה להכין לחנוכה
רחל אוחנה
הייתי שמחה לראות סירטון איך מכינים מנשיקות צורה של להבה
סיג
למתכון הנשיקות איזה כוס השתמשת?
ניקול ורדי
את יכולה בבקשה לציין את הכמות של החלבונים והסוכר בגרמים?
וגם, בכל פעם שאני מכינה נשיקות, לוקח להם בין שלוש לארבע שעות על 100 מעלות לפני שהוא נפרד מנייר האפייה. תוך שעתיים זה עדיין מסטיק. מה אני עושה לא נכון?
תודה מראש!
אניטה
היי, באיזה צנטרים את משתמשת בשביל נשיקות קטנות?
בת-חן
מהמם! אחשוב על זה למשלוחי מנות..