קעריות שוקולד

הנה עוד שימוש לתבנית שקעים מסיליקון. הגשת קינוח בכל אכיל, משדרגת כל קינוח. ניתן למלא את התבנית כדור גלידה, קצפת ותותים, מוסים שונים, וכדומה

חומרים:

  1. תבנית סיליקון – הצורה לבחירתכם
  2. שוקולד לבן
  3. שוקולד מריר

שלבי ההכנה:
תחילה ממיסים שוקולד לבן, ללא שמן/שמנת וכו.
מקשטים את שקעי התבנית (אני קישטתי בעזרת מריחה של שיפוד פשוט). מכניסים לפריזר לרבע שעה להתייצבות.

P11347_IMG01

 

P11347_IMG02

בזמן הזה ממיסים שוקולד חלב/מריר בלבד(ללא שמן/ שמנת) נותנים לשוקולד להתקרר מעט, ומורחים שכבה של שוקולד חום על הציור הלבן שכבר עשינו, בעזרת מברשת סיליקון קטנה.

P11347_IMG03

 

P11347_IMG04

מכניסים לפריזר לכמה דקוצ להתייצבות. חוזרים על שכבת השוקולד החום פעם נוספת (כדי ש”הכלי” לא יהיה דק ושביר מידי). מורחים שכבה נוספת ומחזירים למקפיא.
אני הוספתי מעט מהשוקולד הלבן שנשאר לי, על השכבה של השוקולד המריר, סתם בשביל משחק בצבעים.

P11347_IMG05

מוציאים בעדינות את הקעריות מתוך שקעי הסיליקון, והנה, קעריות שוקולד. ניתן רק למלא ולהנות מהתוצאה.

P11347_IMG06