קרמוגית מאת לבל גוהר

עוגיות הכי קלות, טעימות ומהירות הכנה

P20560_IMG01

 

P20560_IMG02

חומרים דרושים :

  1. 300 גרם חמאה/ מחמאה בטמפרטורת החדר
  2. 2 כוסות סוכר
  3. 2 כפיות תמצית וניל או שקית סוכר וניל
  4. 2 ביצים
  5. 4 כוסות קמח
  6. 1 כפית סודה לשתיה
  7. חצי כפית מלח
  8. למילוי : 2 כוסות נוטלה

כיצד מכינים ?

תחילה נכין את המילוי מכיוון שהוא צריך להיות במקפיא לפחות שעתיים, אני לוקחת 2 כוסות נוטלה – אני מעבירה את הנוטלה לשק זילוף, מזלפת מטבעות על נייר אפייה ושמה במקפיא.

בזמן שמטבעות השוקולד במקפיא אני מתחילה להכין את העוגיות, במיקסר מעבדים חמאה, סוכר ווניל

מוסיפים ביצים

מוסיפים את שאר המצרכים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

קורצים 50 כדורונים ופותחים אותם עם היד ( לצורה שטוחה כמו פיתה) מכניסים את מטבע הנוטלה הקפוא ומכדררים

מניחים על נייר אפיה במרווחים

מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש לחום ביינוני (בערך 175 מעלות)

10 דקות! לא יותר

מוציאים, מצננים ובוזקים מעל מעט אבקת סוכר

בהצלחה,

לבל