קינוח לשבועות-לאוהבי השוקולד והפירות

בנוסף לעוגת הגבינה האלמותית שאני מכינה כל שנה – הנה עוד רעיון לקינוחים אישיים ומתוקים שמשדרגים את שולחן השבועות ומתאימים גם לשאר ימות השנה

הפעם השתמשתי בכוסות הכי טובות שיש- כוסות משוקולד, קל להכנה, חמוד וגימיקי והכי חשוב- טעים (:

P14837_IMG01

אז איך מכינים?

חומרים:

מרכיבים:

    • 5 חבילה שוקולד מריר
    • 1 חבילה תותים טריים
    • 1 חופן בוטנים מסוכרים
    • 1 חבילה פתי בר
  1. פודינג וניל

    • 1 חבילה שמנת להקצפה
    • 0.5 חבילה פודינג וניל
    • 1.5 כוס חלב

    פודינג שוקולד

    • 1 חבילה שמנת להקצפה
    • 0.5 חבילה פודינג שוקולד
    • 1.5 כוס חלב

    קרם תותים

    • 1 חבילה תותים
    • 0.5 כוס סוכר

    אופן ההכנה:

    1. מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי “נקייה” זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר.
    2. מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור
    3. מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר)
    4. מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד
    5. מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים.
    בתאבון