קינוח לשבועות – טריקולד מאת אושרת

לרגל חג השבועות החלטתי להכין קינוח טריקולד בכוסות.

חומרים דרושים :

למוס שוקולד מריר :

  1. 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
  2. 200 גרם שוקולד מריר

למוס שוקולד חלב :

  1. 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
  2. 200 גרם שוקולד חלב
  3. 2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

למוס שוקולד לבן:

  1. 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
  2. 200 גרם שוקולד לבן
  3. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

כיצד מכינים ?

מכינים 3 קערות (אחת לכל סוג שוקולד) מרתיחים 3/4 מיכל שמנת מתוקה עם קורט מלח. שופכים על השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. כנ”ל עם השוקולדים האחרים. מעבירים למקרר לצינון (כ-3 שעות ). מעבירים את תערובת המריר הקרה למיקסר ומקציפים יחד עם מיכל שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לכוסיות קינוח. מקפיאים להתייצבות כ-15 דקות. חוזרים על הפעולה עם שוקולד החלב ומיכל שמנת ומזלפים על המריר. מקפיאים שוב ל-15 דקות וחוזרים על הפעולה עם שוקולד הלבן ומיכל שמנת באותו אופן ומזלפים אותו מעל. מכניסים למקרר.

השקעה נעימה,

אושרת.