קינוח לשבועות – טריקולד מאת אושרת
לרגל חג השבועות החלטתי להכין קינוח טריקולד בכוסות.
חומרים דרושים :
למוס שוקולד מריר :
- 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
למוס שוקולד חלב :
- 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד חלב
- 2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
למוס שוקולד לבן:
- 3/4 1 מיכלים שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כיצד מכינים ?
מכינים 3 קערות (אחת לכל סוג שוקולד) מרתיחים 3/4 מיכל שמנת מתוקה עם קורט מלח. שופכים על השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. כנ”ל עם השוקולדים האחרים. מעבירים למקרר לצינון (כ-3 שעות ). מעבירים את תערובת המריר הקרה למיקסר ומקציפים יחד עם מיכל שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לכוסיות קינוח. מקפיאים להתייצבות כ-15 דקות. חוזרים על הפעולה עם שוקולד החלב ומיכל שמנת ומזלפים על המריר. מקפיאים שוב ל-15 דקות וחוזרים על הפעולה עם שוקולד הלבן ומיכל שמנת באותו אופן ומזלפים אותו מעל. מכניסים למקרר.
השקעה נעימה,
אושרת.
תגובות
נירית
לכמה מנות מספיקים החומרים?