פרח מפירות מיובשים ושוקולד לט”ו בשבט – מאת סיגל מירון
החלטתם ברגע האחרון לחלק משהו קטן וחמוד בט”ו בשבט? רוצים להכין פינוקים מתוקים ביחד עם הילדים?
אז מה בעצם עושים?
שלב א’ : ממיסים שוקולד מריר
שלב ב’: על נייר אפייה (אני שמתי על מגש כדי שיהיה קל להזיז) יוצרים עיגולים של שוקולד מומס ומניחים 2 “עלים” (פרי יבש ירוק או כל צבע שתבחרו)
שלב ג’ : מוסיפים אננס מיובד מלמעלה ומניחים להתקשות השוקולד (אפשר לזרז ע”י הכנסה למקרר/מקפיא לדקה
ועכשיו נותר לארוז בצלופן ולהוסיף ברכה חמודה
אגב, ככה הפרח נראה מאחורה למקרה שתהיתם:
קל, זריז וחמוד!
בהצלחה
סיגל מירון
אולי יעניין אותך
תגובות