פלטת גבינות, סרטון הדרכה פשוט מאת סיגל מירון
אני אוהבת לתת לאורחים שלנו מבחר גדול של גבינות חתוכות כדי שיוכלו לנשנש תוך כדי ארוחה ולהינות ממבחר טעים ואסטתי
- עלי גפן שנשארו לי מהמתכון הקודם (פה) שישמשו כמצע לגבינות
- גבינות- מה שאוהבים- מדובר על גבינות קשות, לפחות 2 סוגי צהובה, בולגרית, צפתית, קממבר, עיזים ועוד…
- זיתים וקישוטים קטנים
כיצד מכינים?
חשוב לזכור:
- חיתכו את הגבינות בצורות שונות כדי לגרום לפלטה להיראות רעננה ומזמינה
- יש לשמור בקירור עד האירוע
חג שמח!
אולי יעניין אותך
תגובות