עציץ מוס שוקולד ונענע לט”ו בשבט מאת ליאת אלמוג שפילר
לקראת ט”ו בשבט חשבתי איזה רעיון מקורי אוכל להכין לכבוד החג, רעיון טעים וחמוד לגן. בסוף הגיתי את הרעיון הבא, עציץ מוס שוקולד ונענע
אופן ההכנה:
מכינים מוס שוקולד (אני השתמשתי במתכון של קרין גורן)
לאחר מכן יוצקים לכוסיות שקופות קטנות (ניתן למצוא בחנות חד פעמי)
מפזרים מעל פירורי ביסקוויט חום, (אני השתמשתי בפתיבר חום שריסקתי בתוך שקית ניילון למנוע פיזור) הפירורים נותנים אפקט של חול.
רוחצים היטב צרור גבעולי נענע טריים, ומניחים בתוך כל כוסית גבעול.
המלצה-להניח ממש בסמוך להגשה ע”מ שלא ינבול.
בהצלחה
תגובות