עוגיות מעוצבות בקלי קלות!

אחת העוגיות המעוצבות על מקל שנראות נהדר בכל מסיבה וחגיגה זה עוגיות החיוכים שהתחפשו! קלות להכנה ותוצאה מקסימה

IMG_9205

חומרים:

1. חבילת עוגיות חיוכים (או אוריאו)

2. שוקולד לבן (או צימקאו לבן, בתמונה אני עירבבתי חצי חצי)

3. מקלות לסוכריות על מקל.

4. קישוטים (סוכריות צבעוניות/שוקולדים/פירורי עוגיות- מה שאתם אוהבים)

5. תבנית או מגש מרופד בנייר אפייה.

5. לאריזה- צלופנים וסרטים לקשירה.

 

אופן ההכנה:

1. יש להמיס את השוקולד.

IMG_8849

2. יש לטבול את מקלות הסוכריות במעט שוקולד

IMG_8852 IMG_8855

3. מכניסים את מקל הסוכריה שעטוף במעט שוקולד לתוך העוגייה וממתינים להתקשות השוקולד. (השוקולד יתקשה וייקבע את המקל כדי שלא יזוז בהמשך) יש לחזור על הפעולה עם כל העוגיות.

IMG_8859 IMG_8862

4. לאחר מכן יש לטבול את כל העוגיה בשוקולד ולהניח על נייר האפייה עד שמתחיל להתקשות.

IMG_8874

5. כשהשוקולד מתחיל להתקשות אפשר להתחיל לקשט (כדי לבדוק אם השוקולד מספיק יציב וקשה- הניחו קישוט אחד ובידקו האם הוא “שוקע” בתוך השוקולד. אם הוא שוקע- סימן שהשוקולד עדיין חם מידי. הקישוט צריך להידבק בלבד ולא לשקוע) קשטו (אפשר גם לטעום)

IMG_8931 IMG_8881

6. אפשר להכין את העוגיות- סוכריה כמה ימים מראש, לא לשכוח לעטוף ולשמור במקום קריר (אין צורך בקירור).

בתמונה השתמשתי בצלופן פשוט שקשרתי סביבו סרט בד בקשירה רגילה.

IMG_9205

 

בהצלחה וחג שמח,

סיגל