עוגיות חמאה בצורת גלידה בציפוי רויאל אייסינג

כשהקיץ מגיע גם העוגיות לובשות צורה מתאימה

P16028_IMG01

חומרים :

  1. 200 גרם חמאה
  2. 3 כוסות קמח
  3. כוס סוכר
  4. כפית תמצית וניל
  5. 2 חלמונים
  6. כף חלב / כף מים קרים למתכון פרווה
  7. חותכן בצורת גלידה
  8. לרויאל אייסינג : חלבון אחד, 250 גרם אבקת סוכר מנופה, 2 טיפות מיץ לימון (לא חובה), צבעי מאכל.

כיצד מכינים ?

מערבביםב מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים ,למעט החלמונים, כף חלב ותמצית וניל. ברגע שמתחיל להיות בצק פירורי, מוספים את החלמונים, כף חלב ותמצית וניל, במידת הצורך מוסיפים עוד חצי כף חלב.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר לחצי שעה.

מחממים את התנור על חום 170 מעלות.

מרדדים את הבצק, חותכים עם החותכן ומכניסים לתנור ל-25 דק’ או עד העוגיות מתחילות להשחים במסביב.

בזמן שהעוגיות בתנור נכין את הרויאל אייסינג שבאמצעות נקשט את העוגיות, לוקחים חלבון אחד, 250 גרם אבקת סוכר מנופה, 2 טיפות מיץ לימון (לא חובה). מערבבים את כל החומרים עד למרקם חלק. מחלקים את הרויאל אייסינג לשלושה צבעים : חום לגביע + 2 צבעים לכדורי הגלידה.

לאחר שהעוגיות יצאו מהתנור והתקררו מזלפים ומשאירים לייבוש במשך 12 שעות.

בהצלחה!