סוכריות סביבון לחנוכה – מאת סיגל מירון
סוכריות מקסימות לחלוקה בחנוכה, פעילות מתוקה שניתן לעשות (ולכייף) עם הילדים
חומרים דרושים:
- בצק סוכר צבעוני (או לבן)
- דפי סוכר ממותגים (ניתן לעצב ולהזמין פה)
- מעט מים
- אבקת סוכר
- רוייאל אייסינג לקישוט (ניתן לרכוש מוכן או להכין)
- מערוך, חותכנים בצורות
כיצד מכינים?
שלב א’: לשים את בצק הסוכר עד שמתרכך ומתאים לעבודה.
שלב ב’: מפזרים מעט אבקת סוכר על משטח העבודה ומרדדים את בצק הסוכר עד לעובי הסוכריה הרצויה
שלב ג’: בעזרת חותכן מתאים קורצים צורה של סביבון
שלב ד’: מניחים את הסוכריות על נייר אפייה
שלב ה’: מקלפים עיגול סוכר מודפס, מרטיבים את חלקו האחורי במעט מים ומדביקים על בצק הסוכר
שלב ו’: בעזרת רויאל אייסינג מקשטים ומעטרים את הסוכריות ומניחים לייבוש מלא של לפחות 4 שעות- ניתן לשתף את הילדים ולתת להם לצבוע לבד
עוטפים בצלופן ומחלקים עם חיוך גדול
חשוב לזכור
- בעבודה עם דפי סוכר לשמור על הדפים ארוזים היטב כדי שלא יתייבשו וישברו. כשהם טריים ומוכנים לעבודה הם גמישים.
- ניתן להכין לבד רויאל אייסינג, פה השתמשתי בשפורפרות מוכנות כי מאוד נוח לעבוד איתם ואין צורך להכין מסות צבעוניות ואין צורך להשתמש בחלבון ביצה חי.
- לאחר הכנת בצק סוכר/רוייאל- יש להמתין שהסוכריות יתייבשו ויתקשו לפני שאורזים אותן, ממליצה להכין יומיים לפני האירוע.
בהצלחה,
סיגל
אולי יעניין אותך
תגובות
טל
האתר להזמנה ממנו לא עובד