סביבונים אכילים בבית מארח מאת סיגל מירון
פעילות טעימה ומתוקה עם ילדים, יכולה לשמש כבית מארח או כפעילות יצירה במהלך החופש
חומרים:
- מרציפן גולמי – ניתן לרכוש בכל חנות אפייה וסופר
- צבעי מאכל
- תבניות לפיסול (יש בכל חנות חד פעמית)
איך מכינים?
שלב א: לוקחים חתיכת מרציפן ומוסיפים לה טיפת צבע מאכל (צבע ג’ל!) ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק בצבע אחיד
שלב ב: לאחר שהבצק שלנו אחיד ניתן לתת לו לנוח כ- 5 דקות (הוא הפך להיות רך בגלל חום הגוף שלנו)
שלב ג: מכניסים את הבצק לתבנית השקופה ומכניסים למקפיא לשעה (כך המרציפו יתקשה ויהיה קל יותר לחלצו)
שלב ד: מסדרים את הממתקים שקיבלנו בשקיות/קופסאות ונותנים מתנה (או מנשנשים אותם!)
חג שמח!
אולי יעניין אותך
תגובות