סביבונים אכילים בבית מארח מאת סיגל מירון

פעילות טעימה ומתוקה עם ילדים, יכולה לשמש כבית מארח או כפעילות יצירה במהלך החופש

%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d

חומרים:

  • מרציפן גולמי – ניתן לרכוש בכל חנות אפייה וסופר
  • צבעי מאכל
  • תבניות לפיסול (יש בכל חנות חד פעמית)

איך מכינים?

שלב א: לוקחים חתיכת מרציפן ומוסיפים לה טיפת צבע מאכל (צבע ג’ל!) ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק בצבע אחיד

%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%90

שלב ב: לאחר שהבצק שלנו אחיד ניתן לתת לו לנוח כ- 5 דקות (הוא הפך להיות רך בגלל חום הגוף שלנו)

%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%91

שלב ג: מכניסים את הבצק לתבנית השקופה ומכניסים למקפיא לשעה (כך המרציפו יתקשה ויהיה קל יותר לחלצו)

%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%92

שלב ד: מסדרים את הממתקים שקיבלנו בשקיות/קופסאות ונותנים מתנה (או מנשנשים אותם!)

%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94

חג שמח!

אולי יעניין אותך