ממתק קטן לראש השנה מאת סיגל מירון
בא לכם נשנוש קטן, מהיר וחמוד לראש השנה? הנה רעיון חמוד שמתאים גם לערב חג
רוצה לקבל את כל הדברים החדשים כל שבוע למייל חינם? ליחצי כאן והירשמי עכשיו לניוזלטר השבועי בחינם!
חומרים:
- תפוחים- תשתמשו בזן שאתם אוהבים- מה שבא לכם!
- מקלות של סוכריות על מקל- אני השתמשתי במקלות מפלסטיק אבל כל סוג טוב- יש גם במקסטוק
- שוקולד מריר
- כף שמן
- סוכריות או קישוטים לפי מה שאוהבים
- חותכנים/סכין
הוראות הכנה:
שלב א: רוחצים את התפוחים היטב ומייבשים. פורסים לפרוסות בעובי ס”מ לפחות (כדי שנוכל להכניס מקל והתפוחים לא יישברו). ניתן במקום עיגולים לחתוך בצורות (כמו בתמונה).
שלב ב: ממיסים שוקולד ושמן במיקרו או על בן מארי (קערה על סיר מים חמים) עד להמסה מלאה.
שלב ג: נועצים את המקל בקצה כל צורה (ניתן להיעזר בסכין ולעשות חור לפני הכנסת המקל בעדינות)
שלב ד: טובלים את התפוחים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה להתקררות- ניתן להוסיף קישוטים. אני מכניסה למקרר/מקפיא לכמה דקות וזה מוכן.
שלב ה: ניתן להשקיע ולעטוף בצלופן ואפילו להוסיף תגית חמודה (להדפסת תגיות לחצו כאן) או להניח על השולחן בחג (לא חייבים מקלות)
שימו לב!
לא לזרוק את החלקים בתפוח שלא השתמשתם בהם! למתכון עם שאריות התפוחים- לחצו כאן
חג שמח ומתוק
אולי יעניין אותך
תגובות
מרגלית
האם ניתן להכין מראש להקפיא
Sigal.Miron
לא ממליצה כי התפוח טרי