מיני קאפקייק עוגת תפוחים/דבש מאת רחלי זרחי

הוראות הכנה למיני עוגות תפוחים או דבש וגם קצת על המיתוג שלהן

P22536_IMG04

כיצד מכינים את העוגה ?

חומרים דרושים לעוגת דבש

  1. 5 ביצים
  2. 2.5 כוסות קמח
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס דבש
  5. 1 כוס שמן
  6. 1 אבקת אפיה
  7. 1 כפית סודה לשתייה
  8. 1 כפית קינמון
  9. 1/2 כפית ציפורן
  10. 1 כוס מים רותחים+2 כפית תיונים+כפית נס קפה

חומרים דרושים לעוגת תפוחים

  1. 3 תפוחי עץ
  2. 3 כפות יין אדום
  3. 1/2 כפית קינמון
  4. 3 ביצים
  5. כוס סוכר
  6. כוס שמן
  7. 2 כוסות קמח
  8. 1 סוכר וניל

מהחומרים הנ”ל אפשר להכין 3 עוגות בתבנית אינגליש קייק או 15 מיני קאפקייק ואנגליש קייק אחד

הוראות הכנה:

  1. לערבב יבשים
  2. להוסיף ביצים
  3. להוסיף שמן ודבש
  4. להוסיף כוס מים רותחים
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורנ של 180 ל- 20 דקות, לאחר 20 דקות מורידים את החום ל- 160 מעלות ומשאירים את המיני-עוגות לעוד 15 דקות

קצת על מיתוג

  1. לאחר הכנת הקאפקייק מחכים לקירור מלא לאחר מכן לוקחים דף a4 מדבקה, ומדפיסים עליו את המדבקות הרצויות משתמשים בפאנץ  2″ כדי ליצור עיגולים. מכניסים קיסם בין
    המדבקה לנייר שלו מלמטהP22536_IMG02
  2. מכניסים אותו לאמצע הקאפקייק
  3. גוזרים חוט חבל או כל חוט או סרט אחר לאורך הרצוי
  4. מכניסים את הקאפקייק לתוך צילופן  גודל 13×13 מס וקושרים  את החבל מסביב לקסם בצורת פפיוןP22536_IMG03

בהצלחה,

רחלי