לביבות כרובית מושלמות מאת סיגל מירון

אם יש לביבות שמפתיעות כל מי שטועם ותמיד מבקשים את המתכון אלו הלביבות הללו

הלביבות הנ”ל הן חלק ממצעד “10 הלביבות הכי טעימות” לחצו כאן למצוא את הרשימה המלאה

 

כל כך קלות להכנה ואין מישהו שלא מתפעל מהם

%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d

חומרים:

  • 2 כרוביות בגודל קטן או אחת גדולה
  • גליל פרומעז
  • שן שום
  • חצי צרור פטרוזיליה (למי שאוהב- שימו כוסברה במקום- זה משדרג!) קצוץ
  • 2 ביצים L
  • קבע-חצי כוס קמח (בתאם למרקם שיצא לכם)
  • מלח
  • שמן לטיגון

איך מכינים?

שלב א: מנקים את הכרובית ומבשלים עד לריכוך, לאחר מכן מסננים ומצננים.

שלב ב: מועכים את הכרובית והגבינה ומוסיפים את שאר החומרים פנימה ומערבבים.

%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%912

%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%913

%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%911

שלב ג: מטגנים להזהבה משני הצדדים.

%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%91-%d7%92

התמכרות נעימה (:

שימו לב:

  • ממתכון זה יוצאות 20-30 לביבות בינוניות
  • מומלץ להגיש עם מטבל של שמנת חמוצה ועירית

מתכון למטבל

  • 2 מיכלי שמנת חמוצה
  • 3 כפות מיונז
  • חופן עירית קצוצה
  • מלח
  • פלפל

לערבב הכל יחד ולהגיש עם הלביבות

בתיאבון (:

אולי יעניין אותך