הדרכת דפי טרנספר על עוגיות מאת הילה מייזלר
הדרכה מספר 2 בנושא דפי טרנספר, הלהיט האחרון
אם פספסתם את ההדרכות הקודמות ניתן למצוא אותן פה:
הדרכה מס 2: עולים שלב (ההדרכה הנ”ל)
והדרכה מספר 3 : שוקולד על מקל עם טרנספר/ עיגולים הדרכה שלישית למתקדמים – כולם יכולים
חומרים דרושים:
- צימקאו לבן (ניתן להשיג בסופרים ובחנויות למוצרי אפיה)
- דף טרנספר עם הדפס שבחרנו (ניתן להשיג בחנויות שונות וגם אצלי כאן https://m.facebook.com/
hilushcake/)
- מספריים
- תבנית לסוכריות על מקל (ניתן לרכוש אפילו במקס סטוק)
- מקלות, צלופן וסוגרים (חנויות אפיה וחד פעמי)
כיצד מכינים?
שלב א: מכינים את השטח, גוזרים את דף הטרנספר מסביב להדפס שאנחנו רוצים ובגודל שאנחנו רוצים, מניחים ליד התבנית והמקלות.
שלב ב: ממיסים את הצימקאו (בפולסים במיקרוגל/בן מארי/בתוך שקית זילוף בכלי עם מים רותחים)
שלב ג: מניחים את המקלות בתבנית, שופכים בתבנית את הצימקאו שהמסנו עד לגובה הרצוי (של התבנית)
שלב ד: מניחים את ההדפס עם הצד המחוספס כלפי הצימקאו והמבריק כלפינו , מכניסים למקרר ל- 5 דקות ומוציאים
שלב ה: משחררים בעדינות את הסוכריות מהתבנית, מורידים את השקף מהצימקאו, אורזים יפה בצלופן וסוגר
בהצלחה !!
הילה מייזלר
בקרו אותי בדף העיסקי שלי
אולי יעניין אותך
תגובות
מיכל
וואי הדרכה מעולה, תודה רבה,
זה חייב להיות רק צימקאו? נגיד על שוקולד לבן רגיל זה לא יעבוד?
מיכל
שאלונת, השוקולד אמור ליהיות טרי ואז לשים את הטרנספר ולמקרר או שחייב ליבש קודם במקרר את השוקולד?
הילה מייזלר
השימוש בצימקאו לבן יותר פשוט , שוקולד לבן אפשרי לאחר טימפרור ..
הצימקאו עדיין במצב נוזלי כאשר אנחנט שמים עליו את הטרנספר , יחד עם הדף הוא מתייבש ומתקשה במקרר
יום נעים