הדרכת דמויות עומדות לעוגה מאת הילה מייזלר

תמיד רצית להפוך את העוגה לעוגה מקושטת כמו בקונדיטוריה? עכשיו את יכולה גם!

לחצי כאן להדרכה הקודמת

חומרים דרושים:

  • עוגה שהכנתם
  • שיפודים/קיסמים- בהתאם לגובה הקישוט
  • צימקאו לבן  (ניתן להשיג בחנויות מתמחות באפיה ואפילו בחלק מהסופרים)
  • דף טרנספר שמעצבים לפי בחירה – (ניתן להשיג פה https://www.facebook.com/hilushcake/

 כיצד מכינים?

  1. מכניסים צימקאו לבן לשקית זילוף וקושרים
  2. מניחים בתוך כלי עם מים רותחים ל- 5 דקות
  3. מוצאים מנגבים היטב משאריות מים
  4. מניחים את דף הטרנספר על קרש חיתוך כשההדפס כלפי מעלה (מחוספס)
  5. גוזרים פתח קטן בשקית השוקולד הלבן ומזלפים מסביב לדמות ליצירת שוליים
  6. ממתינים 2 דקות
  7. ממלאים את כל הדמות בשוקולד הלבן, דופקים את הקרש בעדינות על משטח העבודה לאיחוד הדמות.
  8. מכניסים למקרר ל- 10 דקות
  9. מוציאים ובעדינות מרימים את הדמויות ומניחים על השיש עם ההדפס למטה
  10. מניחים בגב הקישוט את השיפודים/קיסמים ומעל מזלפים עוד שוקולד לבן (שידביק ויחזיק את השיפוד) ומחזירים לקירור עד שיתקה
  11. מעמידים את הקישוט על גבי העוגה (שהשיפודים יינעצו בתוך העוגה)
בהצלחה,
הילה מייזלר
בקרו אותי בדף העיסקי שלי

אולי יעניין אותך