הדרכה להכנת כרטיס בצורת גלידה מאת זהבית שקד

כמה חם? לא מתחשק לכן איזו גלידה קרה וטעימה? אז במקום גלידה אמיתית הכנתי כרטיס בצורת גלידה!

הכנתי כרטיס חדש והחלטתי לצלם את כל השלבים גם בשבילכם, הכרטיס הוא לימי הקיץ החמים המגיעים אלינו בקרוב, הרעיון עלה לי ביום בהיר אחד ופשוט ישבתי לממש אותו.

הנה ההדרכה במיוחד בשבילכן, לכל שאלה אני כאן.

יש לחתוך חתיכה של  בסיס לכרטיס בגודל של  10.5* 21 ס”מ

P16520_IMG01

מסמנים את קו האמצע ומקפלים משולש שבעצם החלק העליון יוצר 10.5 ס”מ * 2

P16520_IMG02

יוצא משולש 1 עולה מעט על המשולש השני

P16520_IMG03

ואז יוצרים קיפול נוסף – לוקחים את המשולש וממשיכים לקפל אותו ע”ג המשולש השני, וכך שוב כשמקפלים יוצא מעיין משולש עם 2 שפיצים

P16520_IMG04

P16520_IMG05

וכך זה נראה

P16520_IMG06

אבל יש לקפל אותו שוב על מנת שיהיה שטוח, מניחים את המשולש הזה בצד – הוא בעצם ה”ופל” של הגלידה, מסמנים לפי הגודל של המשולש – משולש ע”ג הדף

P16520_IMG07

ואז בחלק העליון מציירים את ה”כדורים” של הגלידה וגוזרים בהתאם

P16520_IMG08

עכשיו יש לנו 2 חלקים וכל מה שנשאר זה לקשט

P16520_IMG09

P16520_IMG10

וככה התוצאה הסופית שלי

P16520_IMG11

בהצלחה,

זהבית שקד