אלפחורס מדהימים מאת לבל גוהר
מתכון קליל,טעים וממכר מאוד, כייף להכין עם ילדים וניתן לתת להם לקשט ולגוון בטעמים
חומרים:
- 200 גרם חמאה
- כוס סוכר
- 3 חלמונים- ביצה גודל L
- 2 כוסות קמח
- 300 גרם קורפלור
- כפית אבקת אפייה
- 1/3 כוס חלב (להוסיף בהדרגה!)
- למילוי- ריבת חלב/שוקולד.
- לציפוי- פצפוצי שוקולד/שבבי קוקוס/ מה שאוהבים
הוראות הכנה:
שלב א’: מערבבים את כל חומרי הבצק יחד
שלב ב’: מרדדים וקורצים עיוגלים אחידים (חותכן עגול)
שלב ג’: מסדרים בתבנית על נייר אפייה עם מעט רווח בין העיגולים
שלב ד’: אופים 10 דקות על חום של 170 מעלות (תנור שחומם מראש).
שלב ה’: מצננים לגמרי (לא להרים כשזה חם!), מורחים מילוי בצד אחד , מצמידים צד נוסף, מועכים קלות עד שהמילוי מגיע לכל המקומות ומניחים בקופסא. ניתן לקשט באת השוליים על ידי טבילה במה שאוהבים (לדוגמא קוקוס)
אשמח אם תשאירו איזו תגובה פה למטה, שאדע שהייתן כאן (:
בתיאבון וחורף מוצלח
לבל
אולי יעניין אותך
תגובות
אלינור
היי לבל, רציתי לדעת מה הכמות שיוצאת מהחומרים שרשמת ?
ואיך מכינים את המילוי? אשמח לתשובתך , אלינור 🙂