אלפחורס מדהימים מאת לבל גוהר

מתכון קליל,טעים וממכר מאוד, כייף להכין עם ילדים וניתן לתת להם לקשט ולגוון בטעמים

חומרים:

  • 200 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • 3 חלמונים- ביצה גודל L
  • 2 כוסות קמח
  • 300 גרם קורפלור
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כוס חלב (להוסיף בהדרגה!)
  • למילוי- ריבת חלב/שוקולד.
  • לציפוי- פצפוצי שוקולד/שבבי קוקוס/ מה שאוהבים

הוראות הכנה:

שלב א’: מערבבים את כל חומרי הבצק יחד

שלב ב’: מרדדים וקורצים עיוגלים אחידים (חותכן עגול)

אלפחורס-3

אלפחורס-2

שלב ג’: מסדרים בתבנית על נייר אפייה עם מעט רווח בין העיגולים

שלב ד’: אופים 10 דקות על חום של 170 מעלות (תנור שחומם מראש).

שלב ה’: מצננים לגמרי (לא להרים כשזה חם!), מורחים מילוי בצד אחד , מצמידים צד נוסף, מועכים קלות עד שהמילוי מגיע לכל המקומות ומניחים בקופסא. ניתן לקשט באת השוליים על ידי טבילה במה שאוהבים (לדוגמא קוקוס)

אלפחורס-1

אשמח אם תשאירו איזו תגובה פה למטה, שאדע שהייתן כאן (:

בתיאבון וחורף מוצלח

לבל

אולי יעניין אותך