מתכון לעוגיות שוקולד ציפס מאת סיגל מירון

עוגיות שוקולד צ’יפס ממכרות. יש המון מתכונים ברשת, אני אוהבת את המתכון הזה בעיקר כי אחרי 5 דקות והעוגיות בתנור (:

עוגיות-שוקולד-ציפס-כותרת-שניה

עוגיות-שוקלד-ציפס-חומרים

חומרים:

  • 250 גרם קמח מנופה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית נס קפה
  • כוס נטיפי שוקולד
  • 125 גרם חמאה במטמפורטורת חדר
  • ביצה אחת גודל L
  • כוס סוכר לבן/כוס ורבע סוכר חום (ממליצה לשלב חצי חצי)

הוראות הכנה:

שלב א’: במיקסר מקציפים חמאה וסוכר לתערובת אוורירית

עוגיות-שוקולד-ציפס-א

שלב ב’: מוסיפים את כל שאר החומרים מלבד השוקולד

עוגיות-שוקולד-ציפס-שלב-ב

עוגיות-שוקולד-ציפס-שלב-ב2

שלב ג’: מוסיפים את השוקולד לתערובת

עוגיות-שוקולד-ציפס-שלב-ג

שלב ד: בתבניות מרופדות נייר אפייה מניחים עיגולים (פינג פונג) ולא מועכים אותם

עוגיות-שוקולד-ציפס-ד

שלב ה’: אופים 20 דק בחום 150 (יש לחמם תנור מראש) לא לאפות מעבר לזה!

עוגיות-שוקולד-ציפס-ה

להמתין שיצטנן מעט (או לא) ולהגיש (:

תשאירו איזו תגובה פה למטה, שאדע שהייתן כאן (:

בתיאבון

סיגל

אולי יעניין אותך