מטבלי גבינה, כמה קל וטעים מאת סיגל מירון
בין אם זה חלק מהארוחה או סתם כנשנוש, אין על גבינה בטעמים, כמה קל – ככה טעים
כשאני מכינה מטבלים אני מכינה כבר 4 סוגים כל פעם, כי כל מה שצריך זה מקצת מכל דבר, הכי כייף שיהיה גיוון
- קופסאת גבינה של 750 גרם (כבינה לבנה 5%), א]שר גם שתיים של 500 כל אחת.
- שמיר
- 2 שיני שום
- פפריקה
- זעתר
- בצל ירוק/עירית
- מלח
כיצד מכינים?
שלב א’:
- קוצצת שמיר ומגרדת את השום- שמה יחדיו בקערה מס 1
- 2 כפות זעתר ו2 כפות שמן זית- בקערה מס 2
- 2 כפות פפריקה ורבע כפית מלח בקערה מס 3
- קוצצת דק בצל ירוק ורבע כפית מלח לקירה מס 4
שלב ב’:
- מחלקת את הגבינה בין כל הקערות ומערבבת
טיפים
- ממליצה להכין שעתיים לפחות לפני כדי שהגבינה והתבלינים יתחברו
- מומלץ להגיש לצד קרקרים / ירקות/ בייגלה/ מקלוני שום ועוד
- יש לשמור בקירור עד האירוע
חג שמח!
אולי יעניין אותך
תגובות