פרח מפירות מיובשים ושוקולד לט”ו בשבט – מאת סיגל מירון

החלטתם ברגע האחרון לחלק משהו קטן וחמוד בט”ו בשבט? רוצים להכין פינוקים מתוקים ביחד עם הילדים?

אז מה בעצם עושים?

שלב א’ : ממיסים שוקולד מריר

המסת-שוקולד

שוקולד-מומס

שלב ב’: על נייר אפייה (אני שמתי על מגש כדי שיהיה קל להזיז) יוצרים עיגולים של שוקולד מומס ומניחים 2 “עלים” (פרי יבש ירוק או כל צבע שתבחרו)

עיגולי-שוקולד-מומס

הדבקת-עלים-לשוקולד

שלב ג’ : מוסיפים אננס מיובד מלמעלה ומניחים להתקשות השוקולד (אפשר לזרז ע”י הכנסה למקרר/מקפיא לדקה

פרח-פירות-יבשים

ועכשיו נותר לארוז בצלופן ולהוסיף ברכה חמודה

פרח-מפירות-יבשים

אגב, ככה הפרח נראה מאחורה למקרה שתהיתם:

צד-אחורי-של-הפרח

קל, זריז וחמוד!

בהצלחה

סיגל מירון

אולי יעניין אותך